Зареждане
 • Tim Soulo

  Ahrefs.com, Singapore
  Singapore

  Tim has been involved in internet marketing and SEO for over 8 years now. During that time he had a chance to work with many established companies, as well as launch quite a few niche projects of his own. Right now he is in charge of marketing and product strategy at Ahrefs.com - one of the leading providers of data for SEOs and marketing professionals alike.
 • Жюстин Томс

  Ей Би Си Дизайн
  Комюникейшън

  Жюстин е сред пионерите на онлайн пространството в България. Създател и идеен ръководител на конкурса БГ Сайт от 1999 г. в рамките на 15 години. Съосновател и двигател на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън. Преподава 10 години в НБУ онлайн комуникации. Има над 10 книги по темата за онлайн маркетинг и присъствие. Граждански активист за промяна. Майка, градски земеделец и страстен читател.
 • Благовест Йорданов е част от екипа на Нетинфо от 2014 година. Той отговаря за платформата за сравнение на цени Sravni.bg, PPC мрежата на Нетинфо adwise.bg и за цялостната инфраструктура за събиране на данни в над 20 сайта от портфолиото на Нетинфо и партньорските сайтове.

  Благовест успешно развива платформата за сравнение на цени Sravni.bg като ръководи проекта за цялостна промяна на портала. Под негово ръководство към Adwise.bg са добавени и допълнителни функционалности за ремаркетинг, сегментиране и други. Участва и във внедряването на високо-технологични решения като Google Tag Manager, Google Analytics 360, Google Big Query, Google Data Studio, Krux DMP.

  Благовест Йорданов е завършил УНСС с профил “Маркетинг и мениджмънт” и е сертифициран Google Analytics и Adwords специалист.

 • По време на работата си в една от най-големите рекламни агенции у нас, Interactive Share, е работил за големи международни клиенти като Goodyear, Durex, Smirnoff, Scholl, Rexona, VW и други.

  Консултира и EnforceDigital за редица проекти, сред които и маркетинга на - най-популярният фитнес модел в социалните мрежи.

  В момента се фокусира върху дигиталния маркетинг на pCloud, швейцарска компания с българско know-how за облачно съхранение и работа с файлове, която се разрасна от 2 000 000 до над 6 000 000 потребители за по-малко от година и половина.

 • След като се завръща от Виена през 2013, където консултира петролната компания OMV, Мирослав Запорожанов започва да консултира български и международни компании в сферата на интернет бизнеса.

  Основател е на дигиталната агенция за маркетинг Zapomedia, която е работила с лица като Лазар Ангелов, Наталия Кобилкина, Юли Тонкин и компании като Aesthe Clinic, Teodor, Botanica, Здравей и др. За последните 4 години е помогнал на над 300 малки и средни компании, както и на редица стартиращи предприемачи да построят печеливш бизнес модел и да изградят ефективна маркетинг стратегия. През същото време Мирослав е водил и обучения пред хиляди собственици на бизнеси в Лондон, Казахстан и България за това как да използват интернет за да увеличат ефективността и печалбите на своя бизнес.

  Днес Мирослав е един от най-популярните стратегически бизнес и маркетинг консултанти в България.

 • Мартин Попов

  Interactive Share

  Мартин Попов е управител на дигитална агенция Interactive Share. Той има над 10 години опит в дигиталния маркетинг и реклама и е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България. Повече от 8 години неговата компания е една от водещите дигитални агенции у нас. Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори.

  Агенцията организира ежегодна академия за дигитален маркетинг съвместно с Нов Български Университет, чрез която допринасят за развитието на младите българи. За последните 5 години агенцията е обучила над 100 стажанта, които успешно след това са си намерили работа в областта.

  През годините Мартин е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, жури на редица конкурси и чест гост в телевизионни бизнес предавания. Мартин е член на борда на IAB България, където дейно помага за развитието на дигиталният бранш у нас.

 • Марцел Вашш

  ETARGET, Romania

  Марцел Вашш е изпълнителен директор на платформата за онлайн реклама (Programmatic, Mobile, Video) ETARGET от над 7 години. С дълъг опит в областта на онлайн маркетинга и продажбите. Член на борда на TradeTracker (affiliate платформа) и Piano Media (Paywall платформа).

 • Христо Атанасов е основател и управител на агенция WeKnowHow. Основния му фокус в последните 4 години е електронната търговия. Сред клиентите му са Еконт Експрес, верига магазини Tempo, Хиполенд, Dell България, Оптикласа, Paradise Center и други.
 • Eugene Kharybin

  Competera, Ukraine

  Created from scratch and managed international sales departments for enterprises.

  Worked as a management consultant at the retailer's distribution business unit.

 • Казвам се Александър и съм създател на дигитална агенция Advertise. Занимавам се с интернет маркетинг и електронна търговия от 2002 година до днес. Започнах висшето си образование в Brunel University, в западен Лондон, с бакалавър eCommerce, след което завърших и магистратура Wireless Enterprise Business Systems или по-просто казано mCommerce. През 2006 започнах да работя в дигитална агенция във Великобритания, наречена Click Consult и забелязах, че на пазара имаше нужда от агенции, които да се фокусират върху SME сегмента и бързо стартирах своя собствена агенция.През 2007 регистрирах българския офис на Advertise. 10 години по-късно, Advertise е една от водещите агенции за дигитален маркетинг на българския пазар, предлагаща комплексно обслужване. 2016 беше изключително успешна и бяхме отличени от Google с голямата награда от състезанието Ready 2 Rock за отлична ефективност. Също така Advertise беше класирана в годишната класация на Капитал топ 20 на дигиталните агенции в България.

  Относно мен, през годините съм имал удоволствието да работя със стотици компании на българският пазар, вариращи от малък и среден местен бизнес до интернационални корпорации като DHL, Cannon, BMW, Opel, Domino's и много други, на които съм помогнал да създадат успешна дигитална стратегия за техния бизнес. В момента се занимавам предимно с изграждане на цялостни дигитални стратегии за клиентите на агенцията, както и Conversion Rate Optimization. През 2015 станах Google Certified Trainer.

 • Иван Александров има над 8 години опит в маркетинга и управлението на компании. През 2015 година създава онлайн супермаркет ebag.bg в партньорство с ТВ Фантастико. Това е първият онлайн супермаркет в България, който предлага разнообразие от над 15,000 продукта на същите цени като във физическия магазин. За по-малко от година проектът става най-голямата платформа за пазаруване на хранителни стоки у нас. В края на 2016 година към проекта се присъединява и Нова Броудкастинг Груп.

  Иван е основател и на What if - дигитална агенция от ново поколение, движена от страст към иновации и високи технологии. Това, с което се отличава, са изключителните дизайни и вниманието към детайла във всеки проект. Клиенти на агенцията са Винпром Пещера, Верея, Фикосота, Белла и други големи компании, опериращи в България и чужбина.

 • Завършил Математика & Бизнес Администрация в Американски университет в България (АУБ). Професионални интереси: Data Analytics/Science. Лични интереси: Актьорско майсторство, тенис на маса, фентъзи романи.

 • Никола Минков се занимава с SEO оптимизация от 2012 година, като между 2010 и 2011 година е професионален футболист и клиент на SEO агенция със свой собствен онлайн магазин. През 2012 година стартира първите си SEO проекти за българския пазар. През 2014 година и 2015 година придобива сертификати: Google AdWords (6 броя за ), Google Analytics (2015 и 2016 година), Google дигитален гараж (2016 година), Bing (2015 и 2016 година), Inbound (3 броя за 2015 и 2016 година) и DoubleClick (2015 и 2016 година), seoCertification.org (2016 година).

  От 2014 година има над 100 SEO проекта в България, САЩ, Австралия, Великобритания, Германия, Швейцария, Франция, Канада и други. Основател и собственик на SEO Агенция Serpact - serpact.bg. Създава и обучава екип от копиратъри, програмисти и Off Page експерти в Свиленград. През 2016 година фирмата стъпи и на Американския пазар, като отваря офис в Сан Карлос, Калифорния (Силициевата Долина). Предстои отваряне на офис в Лондон през 2017 година. Основна услуга на Serpact през 2016 година е OnPage SEO одити и интеграцията им. За 2016 година има над 100 извършени OnPage SEO одити и над 70 интегрирани за около 50 клиента от цял свят.

  Никола Минков е участвал като лектор на Digatl4Plovdiv 2016, също така преподава онлайн в различни курсове към обучителни центрове. Редовен участник на всички конференции в България свързани с онлайн маркетинга.

 • Николай Бонев

  Google, Ireland

  AdWords специалист работещ с клиентите на Българския пазар от 2012 година насам. Основната роля на Николай е да обучава и консултира клиентите на AdWords в България за оптимизацията на техните кампании, да съдейства с планирането на дигитални стратегии посредством продуктите на Google, както и да работи с водещите агенции в страната по програмата Google Partners.

  Преди Google e работил в продуктова рекламна агенция в Дъблин участвайки в планирането на продуктовите кампании на всички брандове на концерна Diageo. Има Магистратура по Маркетинг и Реклама от Dublin City University (Ирландия) и University of Illinois (САЩ). Владее английски и немски, обожествява Тежката Музика и е запален фен на футбола (има записани мачове в долните дивизии на Австрия и Ирландия като вратар).

 • Георги Малчев има над 16 години опит в стратегическия и оперативен маркетинг и бизнес развитието - като бизнес консултант, мениджър, главен оперативен директор, член на борда на директорите на компании в сферата на услугите и производството. През годините придобива уменията да интегрира стратегия и бизнес цели с приложими маркетинг концепции, след което да ги реализира и превръща в част от интегрирания маркетинг на компаниите.

  В края на 2015 година Георги създаде Xplora.bg - агенция за интегриран дигитален маркетинг със слоган human digital. За първите 12 месеца Xplora спечели 9 конкурса за агенция за цялостен дигитален маркетинг, а агенцията вече има 20 служители. Член е на Управителния съвет на IAB Bulgaria и на журита за дигитален маркетинг. Георги участва активно като модератор и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Преподавател по дигитален маркетинг, реклама и комуникации в Нов Български Университет.

 • Огнян Младенов е основател и съсобственик на SEOM.bg, интернет маркетинг компания специализирана в предлагането на качествени SEO услуги, курсове, фирмени обучения и консултации. Негови клиенти са голяма част от успешните сайтове на големи брандове.

  Провежда курсове за оптимизация за търсачки към SEO Academy.

  Един от организаторите на SEO конференция в България и чест лектор на много от големите събития на IT бранша в България.

 • Геннадий Воробьов започва да се занимава с онлайн маркетинг през 2008 г. и в продължение на 8 години се развива като специалист в маркетинга за търсачки и онлайн реклама.

  През 2010 г. стартира SEM агенция Optimization.bg, развива успешно екипа, който през 2014 г. се обединява с Netpeak, и става Co-Founder и CEO на Netpeak Bulgaria.

  От 2010 г., заедно с екипа си, Геннадий участва в оптимизирането за търсачки на над 400 проекта за българския пазар както за малкия бизнес, така и в сегмента на големия - онлайн магазини, контент портали, сайтове за услуги и корпоративни сайтове.

  Геннадий е сертифициран Google Analytics и Google AdWords специалист, както и редовен лектор на специализирани събития за онлайн реклама и уеб.

  От 2015 г. е част от организационния екип на курса по Digital Marketing & SEO в Софтуерния университет, участник в «Походът на вдъхновителите» на фондацията "Аз мога - тук и сега” и преподавател в Образователния Център на Netpeak за тези, които искат да станат онлайн маркетинг специалисти и част от Netpeak. Проповядва “SEO и PPC на настоящето” за клиентските проекти, тестване, анализ и прилагане на съвременни инструменти за увеличаване на продажбите, качествено обучение и развитие на младите кадри в България.

 • Васил Тошков е основател на Cloxy и от 2005-та година се занимава професионално с оптимизация за търсачки. Освен със SEO, се занимава и с програмиране. Почитател на уеб езиците, свободния софтуер и отворените стандарти. От началото на 2014-та води корпоративен видео SEO блог с полезни уроци и новини по темата.

  Завършва бакалавърска степен по Информатика и магистратура по Софтуерни Технологии към Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Притежава сертификат "Advanced SEO and social media" от eAcademy и Rand Fishkin (SEOmoz). Васил Тошков притежава и сертификат от Google AdWords за "Fundamentals" и "Search Advertising" професионалист от 2012г.

 • Игор Горбенко

  Serpstat, Ukraine

  Игор е онлайн маркетинг консултант и ръководител на контент-маркетинг отдела в Serpstat. Неговият опит в дигиталния маркетинг идва от кариерата в електронната търговия, където отговорностите му включват работа по международни проекти и нетуоркинг. През 2015 година Игор започва работа в Serpstat, където бързо придоби нови знания в области като SEO, PPC реклама, онлайн маркетинг и т.н., учейки се от водещи експерти.
 • Станислав Димитров има 13-годишен професионален опит в сферата на SEO и PPC реклама за клиенти, вариращи от компании във Fortune500, през стартъпи и non-profit организации. Многократно сред топ 120-те SEO специалисти в света според Moz, най-авторитетният SEO сайт. Сертифициран специалист за Google Analytics, AdWords, Shopping, Video и Mobile ads. В продължение на 2 години е сертифициран Google Trainer към програмата Google Partners и обучава рекламните агенции в страната. Основател на Konversa, специализирана агенция за PPC, техническо SEO и CRO.

 • Борил Богоев

  BORILBOGOEV.COM

  Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 16 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане. В момента основната му дейност са обучения и консултации в областта на бизнес моделите в интернет и монетизацията на уебсайтове.

  Създател е на онлайн курсовете "Печелившият уебсайт", “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, "Тайната книга на маите", "Как да вдигнем самолета", "Изграждане на лична марка и репутация онлайн", "Анатомия на трафика" и "Афилиейт печалби".

  Борил е автор на книгите "MASTER of SLIDES", "Блог маса", "77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес", съавтор в “Блогопедия” и "101 Маркетинг приказки". Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

  Силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговия неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

 • Петър Николов

  MobilioDevelopment

  Разработчик с над 18 години опит. Преди 10 години основавa своя собствена компания.

  От 8 години в Mobilio се занимава само с мобилни разработки и десктоп приложения предимно за Apple платформи.

  Той е привърженик на Mobile First идеологията и вярва, че тепърва ще се удивляваме на нови постижения на мобилния фронт.

Поръчката Ви беше приета успешно. Изпращане... Възникна грешка. Повторно зареждане...