Online Advertising

Конференция
Конференцията завърши! Ще се видим през 2019 година!
Хвърли един поглед на ОА 2018
Приложими знания
Интересни запознанства
Нестихващо вдъхновение
Забавление
Получете знания от най-добрите! Практически насоки от водещи експерти в eCommerce, PPC и SEO със списък от полезни съвети за по-бърз растеж на вашия бизнес.
Запознайте се с нови хора и споделете своите истории от практиката, учете се един от друг, срещнете следващия си най-ценен клиент, бизнес партньор или колега. Присъединете се към нас за най-уникалната възможност за нетуъркинг на годината #ОА2018!
Вдъхновете се! Мотивирайте се! Получете нови свежи идеи от най-добрите в тази област и ги споделете с вашия екип.
С включени почивки за нетуъркинг и афтър парти, за да сме сигурни, че комуникацията ще продължи до вечерта, запознанствата ще се заздравят и бизнес сделките ще бъдат сключени. Невероятна стойност!
SEO панел
 • Трендове в SEO
 • Работещи малко познати техники
 • Неработещи техники
Аудитория
 • SEO специалисти
 • Представители на бизнеса
 • Маркетинг специалисти
 • PR мениджъри
 • Уеб мастъри
PPC панел
 • Автоматизация в PPC
 • Неизследвани възможности на водещите платформи за рекламиране
 • Pay Per Click: Google Ads, Facebook Ads
 • CPM: платформи, технологии
 • RTB: платформи, технологии
Аудитория
 • PPC специалисти
 • Маркетинг специалисти
 • PR мениджъри
 • Представители на бизнеса
eCommerce панел
 • Какво да вземем предвид на етап разработка?
 • Как да се развива проектът?
 • Как да задържим или да върнем клиента?
Аудитория
 • Маркетинг специалисти
 • PR мениджъри
 • Представители на бизнеса
462 участници
25+ лектори
15+ часа практически насочени лекции
Лектори и модератори 2018
Геннадий Воробьов

Netpeak Bulgaria

Съосновател и ръководител

От 2008 година в дигиталния бранш. В Netpeak участвам в построяване на бизнес процесите на агенцията, реализация на маркетинг стратегии на ключови клиенти и на такива с потенциал и развитие на партньорската програма. Сертифициран Google Analytics и Google AdWords специалист. Преподавам в Softuni Digital, трейнър в Google Partners (съвместен проект на Google и Softuni Digital – курс за Google Analytics и Train the trainers в рамките на Дигитален гараж). Организирам ежегодна конференция Online Advertising, журирам уеб конкурси в България, презентирам на конференции в България и чужбина.

Показване на още
Кристиян Димитров

Google Ireland

Специалист по измерване

Работи в Google от 3 години. Първите 1.5 години работи като техническа поддръжка за Българския пазар. Помага на български компании и агенции по въпроси, свързани с техническа имплементация в Google Ads, Analytics, Tag Manager. През последните 1.5 години работи като "специалист по измерване" в отдел продажби за големи клиенти за централна Европа. Експертизата му включва измерване ефективността на дигитална & телевизионна реклама, измерване на ефекта на онлайн реклама върху офлайн резултати, експерименти, и т.н. Завършил е бакалавър по Математика & Бизнес Администрация в Американския Университет в България. Роден е в Плевен и в свободното си време се наслаждава на катерене и настолни игри.

Показване на още
Станислав Димитров

Konversa

Основател

Специалист по дигитален маркетинг с 15 години професионален опит в сферата на SEO и PPC реклама за клиенти, вариращи от Fortune 500 компании, през стартъпи и non-profit организации. Многократно сред топ 120-те SEO специалисти в света според Moz, най-авторитетният SEO сайт. Един от първите сертифицирани Google Trainers за България. Основател на Konversa, Premier Google Partner агенция.

Показване на още
Иво Тодоров

SPORT DEPOT

Маркетинг Директор

Маркетинг Директор съм на Спорт Депо АД повече от 10 години, а опит в рекламата и маркетинга имам над 20 години. Роден съм в гр. Пазарджик, като още преди да отида в гимназията проявявах засилен интерес към маркетинга, което бе причина да избера да уча профилирано обучение по маркетинг, още когато да работиш на Правец 16 бе привилегия. Кандидатствайки след това за висше образование си поставих една единствена цел – обучение само и единствено по специалност Маркетинг. Учудвах се на съучениците около себе си, които кандидатстваха по десетки специалности без да обръщат особено внимание на това по коя точно ще ги приемат. Започнах работа още по време на следването си в телевизия. След 3-4 години преминах в търговската сфера като мениджър реклама и маркетинг. От 2007 станах част от екипа на Спорт Депо като маркетинг мениджър. Отговорността бе много голяма, защото тогава компанията набираше скорост, а пред мен стояха големи предизвикателства. Първоначално с доста скромен екип и ресурси поех нелекия, но изпълнен с предизвикателства път. Вече над 10 години съм ръководител на маркетинга на компанията и отговарям за планирането и реализирането на кампаниите, а заедно с целия ми екип сме едни от виновниците за ръстовете, които бележим всяка година. От началото до сега, всяка година, маркетинг кампаниите, бюджетите и проектите, по които работим се разрастват непрекъснато, което налага много усилия, стриктен контрол и прецизно планиране. Пряко контролирам всяка offline или online маркетинг активност, управлението на бюджетите и развитието на марките от нашето портфолио. Ръководил съм реализирането на редица национални и регионални кампании в страната, както и в Румъния и Сърбия при навлизането на Спорт Депо на тези пазари. Занимавам се също така с провеждането на маркетинг кампании със световни марки като adidas, nike, puma, lotto, kettler, jack wolfskin, speedo и много други, в резултат на което много от тях успяха да видят потенциала, който имаме и начина, по който работим за налагането им на местния пазар, увеличавайки доверието си в нас. От 2 години работя усилено и за маркетинга на нов проект на Спорт Депо - верига магазини за спортни и лайфстайл обувки District.

Показване на още
Spyridoula Drakopoulou

Google Greece & Bulgaria

Head of Performance Agencies & Finance

Spyridoula is leading the relationship with Performance agencies & Finance institutions in Greece and Bulgaria. She has worked on cross-company digital transformation projects with multiple brands in various industries to help them accelerate changes that will better reflect the changing consumer needs. One of the core side projects she is passionate about is the digital skills training of young college graduates to undertake jobs in the industry.

Показване на още
Петър Николов

MobilioDevelopment

Основател

Разработчик с над 17 години опит. Преди 6 години основавa своя собствена компания. От 7 години в Mobilio се занимава само с мобилни разработки и десктоп приложения предимно за Apple платформи. Привърженик на Mobile First идеологията и вярва, че тепърва ще се удивляваме на нови постижения на мобилния фронт.

Показване на още
Георги Костов

GombaShop

Cъосновател и Управляващ Съдружник

Георги е съосновател и CEO на GombaShop – едно от най-популярните и-комерс решения в България, което в момента обезпечава бизнеса на над 1200 електронни търговеца. Занимава се с уеб технологии от над 20 години и има богат опит в областта на визуална комуникация, уеб дизайн, дигитален маркетинг, програмиране и онлайн търговия. Георги е и собственик на уеб агенция eDesign, с екипа на която е носител на някои от най-престижните награди за уеб в света – AWWWARDS, THE FWA, Webby Awards, Lovie Awards, CSSDA и др. В периода 2012та до 2016та година е член на управителния съвет на Българската Уеб Асоциация. От 2015та е асоцииран член на Международната Академия за Дигитални Изкуства и Наука (IADAS).

Показване на още
Катя Тодорова

MEmotion

Founder & CEO

Катя основава бутиковата дигитална бранд агенция MЕmotion през 2013 г. През 2015 г. MEmotion става част от CLIENTRIC Group. – консорциум от компании в сферата на иновативните софтуерни и интерактивни маркетинг решения, в който Катя е управляващ партньор. Освен дигиталната агенция, Катя развива активно от групата още компанията CLIENTRIC HoReCa – лидер на българския пазар за marketing&sales софтуерни и хардуерни решения в туризма и CLIENTRIC Academy – академия за иновации в туризма.

Показване на още
Дацко Дацев

MyMall

Chief Marketing Officer

Дацко Дацев се казвам и съм Chief Marketing Officer на един от водещите онлайн магазини в България – MyMall. Имам повече от 10 години в eCommerce, над 8 години опит в дигиталния маркетинг и предприемач по душа. В момента основно се занимавам с внедряването на AI, BI технологии и marketing automation, оптимизация и подобряване на бизнес процеси в eCommerce.

Показване на още
Никола Минков

Serpact

CEO

Никола Минков стартира с SEO през 2012 година. Същата година стартира първите си SEO проекти за българския пазар. През 2014, 2015, 2016, 2017 година придобива над 40 международни сертификати на: Google AdWords Fundamentals, Google Analytics, Google AdWords Mobile, Google AdWords Search, Google Mobile Sites, Google Shopping, Google AdWords Display, Google AdWords Video, Google дигитален гараж, Bing, HubSpot Academy - Content Marketing, HubSpot Academy - Email Marketing, HubSpot Academy - Inbound Sales, HubSpot Academy - Inbound Marketing, DoubleClick Search, Google My Business, Google Digital Sales, Google Analytics Individual Qualification, seoCertification.org. От 2012 година има над 700 успешни SEO проекта в България, САЩ, Австралия, Великобритания, Германия, Швейцария, Франция, Канада и други. Основател и управител на SEO Агенция Serpact - serpact.bg. Създава и обучава екип от копирайтъри, програмисти, анализатори и Off-Page специалисти в Свиленград, Варна и Пловдив. През 2016 година фирмата стъпва и на Американския пазар, като отваря офис в Сан Карлос, Калифорния (Силициевата Долина). През 2018 година Idea Studio става част от Serpact и така екипът на Serpact става от 13 специалисти в сферата на SEO и Content Marketing. Основна услуга на Serpact през 2016 / 2017 / 2018 година е On-Page SEO одити и интеграцията им, както и Content Marketing стратегии и интеграцията им. За годините има над 600 извършени On-Page SEO одити и над 300 интегрирани за около 100 клиента от цял свят, както и над 150 пълни Content Marketing стратегии с над 20 реализации. Никола Минков е участвал като лектор на Digatl4Plovdiv 2016 / 2017 / 2018, OA Conference 2017 / OA Conference Live Edition 2018, eComm Congress 2017 / 2018, Live Webinar SemRush 2018 (септември), Kate Toon Podcast 2018 (август) и други. Редовен участник на всички конференции в България, свързани с онлайн маркетинга, както и на такива в чужбина като SMX 2017 / 2018, Brighton SEO 2018 пролет / 2018 есен, Google AMP Roadshow Munich 2017, Google Developers Conference и други.

Показване на още
Иво Илиев

InteractAge

CEO&Founder

Иво Илиев има над 16 години практически опит в сферата на дигиталния маркетинг. Управител е на агенции METAMARK, InteractAGE и Interactive Age. Опитен професионалист с богато портфолио в сферата на Facebook, Instagram и LinkedIn маркетинга. Част от неговата практика е работата по активности на марки като Raiffeisenbank, NIVEA, GENERALI, Eucerin, Ford, NESTLE, NOKIA и др. Иво е участник и организатор на множество маркетингови обучения в страната. Създател на проекта за бизнес обучения по маркетинг и комуникации PresenTHINK. Консултант е на множество бизнеси с дейност в България, Холандия, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Германия, Австрия, Великобритания, Унгария и др. Водил е лекции и workshop-и в Икономически Университет – Варна, Нов Български Университет – София, Технически Университет – Варна. Участва в някои от най-значимите събития по дигитален маркетинг в страната.

Показване на още
Геновева Петрова

REMIXSHOP.COM

Executive Director

Професионалист в бизнес развитие и оперативен мениджмънт с повече от 15-годишен опит зад гърба си. Един от основателите на REMIX. Отговорна за разрастването на нови пазари и за следните отдели в компанията: маркетинг, Ит/ клиентско преживяване, връзка с клиенти, и административен. Зад гърба си има опит в управлението на IT компания в България и Франция в продължение на 6 години, по времена които участва в над 200 онлайн и дигитални проекта. С опит в M&A и консултиране. Магистратура по финанси и международни отношения. Специализация в Ithaca College и Cornell University, САЩ.

Показване на още
Ovidiu Joița

iAgency.ro

Owner

Ovidiu Joita has worked in the marketing and advertising field for over 17 years. He has predominantly worked in the online field for the last 15 years and has handled hundreds of projects. He founded iAgency.ro, which is top Romanian SEO & online marketing agency, in 2008. In iAgency’s portfolio, you can find famous names in the online Romanian market: Elvila, DC News, Veloteca, Floria, Total Soft (charisma.ro), Retargeting.biz, Mekior.ro, ChristianTour.ro.

Показване на още
Любомир Попов

SEM.BG

Собственик и управител

Любомир Попов е сертифициран Google AdWords, Google Analytics и Bing специалист. Занимава се професионално с PPC от 2011 г. Преди това се е занимавал успешно със SEO и програмиране. Интepecитe мy вĸлючвaт вcичĸo в cфepaтa нa онлайн мapĸeтингa и rock музиката. Основател на СЕМ БГ (sem.bg), Google Partner агенция.

Показване на още
Димитър Димитров

Stenik

Съ-Собственик

Димитър Димитров понастоящем е съ-собственик и търговски директор в STENIK от 2006 г. През годините той придобива безценен опит работейки като sales консултант и проджект мениджър и участвайки в управлението и маркетинга на собствен онлайн бизнес. Взема дейно участие в консултинга и разработката на редица проекти от ранга на Orange Center, Кино Арена, Global Brands, Ozone, Hippoland, Koketna и др.

Показване на още
Димитър Карамаринов

Fantastic Services

Senior SEO specialist

Пламенен SEO и дигитален скулптор с разнообразен бекграунд и интереси. Роден и израснал основно във Варна, изучава "Мениджмънт и икономика", а след това "Информатика" в Софийски Университет и "Мениджмънт" при Варненски Икономически Университет. По-интересното около него е богатият му опит с DJ-ing, аудио, видео, моушън графика, организация на различни събития и съпътстващи рекламни кампании, които във времето са му позволили да се утвърди като находчив, изобретателен и креативен професионалист. През последните близо 5 години жадно изучава комплексното развитие и работещи практики около Google organic, както onsite, така и offsite. Възмутен от купищата дезинформация, пропаганда и невeрни тези в бранша, в екип със своя добър приятел и колега Калоян Димитров на предстоящата OA 2018 ще има възможността да сподели част от наученото за това как Google реално обработва и разбира преобладаващото текстово съдържание, как това е свързано с последния голям ъпдейт от август 2018, как да използваме успешно search, различен от транзакционен, в унисон с конструкцията SEO/UX, и разбира се, шепа реални примери. Все интересни работи. Всичко това на предстоящата OA Conf 2018.

Показване на още
Калоян Димитров

Fantastic Services

Blog Content Coordinator

Работи в сферата на дигиталния маркетинг и SEO от 2014-та година насам, в компанията Fantastic Services - най-големият доставчик на услуги за дома, офиса и градината в Лондон. През последните 2 години координира създаването на блог съдържание в in-house екипа за дигитален маркетинг на компанията. Професионалните му познания включват изработване на спецификации за правилно таргетирано съдържание към брандовата публика, стратегии за подобряване на качеството на създадената продукция, както и управление на цялостния процес по изпълнението на дадена content marketing стратегия. От 2013-та година е член на различни доброволчески организации, като през 2017-та година започва да управлява международния екип по маркетинг и комуникации на една от най-големите европейски студентски организации - Erasmus Student Network International. Един от създателите на Youth Talent Network Bulgaria, чрез която се организират младежки обучителни семинари за подобряване на уменията при представяне по време на работни интервюта. Завършил е бакалавърска степен по Международни икономически отношения в Икономическия университет във Варна.

Показване на още
Alex Danilin

Serpstat

Product Manager

Alex Danilin is a product manager at all-in-one SEO platform Serpstat. His previous career path from Middle SEO specialist to Senior SEO specialist and later to Analytics Strategist gave him an opportunity to work with different types of SEO projects including big international companies. So now he spends his time developing a SaaS platform that makes life of SEOs much easier. Alex is an author of articles, a speaker at specialized seminars and conferences. He is interested in SEO, analytics, data science and Capoeira.

Показване на още
Георги Кандев

Netpeak Bulgaria

Team Lead of PM

Георги Кандев започва своя професионален път в дигиталния маркетинг преди 6 години. Насочен изцяло към стратегии за performance дигитален маркетинг. Специализиран в PPC & SEO направление. Преди това работи 2 години като freelance SEO консултант. Към настоящия момент заема позицията като Team Leader на Project мениджърите в Netpeak България. Преди да стане Team Leader ръководи и отговоря за десетки клиенти от България и целия свят. Като Project Manager заедно с Netpeak натрупват доста солидни опит и портфолио. Успешно развиват едни от най-интересните и големите брандове в България.

Показване на още
Драгомир Драганов

Baby.bg

eCommerce specialist

Работя в eСommerce сферата от повече от 5 години, като съм минал през почти всички стъпала – от вкарването на продукти за сайтове и обслужване на клиенти, до изработване на маркетинг стратегии и управлението на дигиталното развитие на сайтове от групата на Mymall.

Показване на още
Александър Георгиев

Advertise Bg

Founder

Казвам се Александър и съм създател на дигитална агенция Advertise. Занимавам се с интернет маркетинг и електронна търговия от 2002 година до днес. Започнах висшето си образование в Brunel University, в западен Лондон, с бакалавър eCommerce, след което завърших и магистратура Wireless Enterprise Business Systems или по-просто казано mCommerce. През 2006 започнах да работя в дигитална агенция във Великобритания, наречена Click Consult и забелязах, че на пазара имаше нужда от агенции, които да се фокусират върху SME сегмента и бързо стартирах своя собствена агенция.През 2007 регистрирах българския офис на Advertise. 10 години по-късно, Advertise е една от водещите агенции за дигитален маркетинг на българския пазар, предлагаща комплексно обслужване. 2016 беше изключително успешна и бяхме отличени от Google с голямата награда от състезанието Ready 2 Rock за отлична ефективност. Също така Advertise беше класирана в годишната класация на Капитал топ 20 на дигиталните агенции в България. Относно мен, през годините съм имал удоволствието да работя със стотици компании на българският пазар, вариращи от малък и среден местен бизнес до интернационални корпорации като DHL, Cannon, BMW, Opel, Domino's и много други, на които съм помогнал да създадат успешна дигитална стратегия за техния бизнес. В момента се занимавам предимно с изграждане на цялостни дигитални стратегии за клиентите на агенцията, както и Conversion Rate Optimization. През 2015 станах Google Certified Trainer.

Показване на още
Васил Банков

MebeliBanko

Owner

Основател и съсобственик съм на мебелна компания Болиади ООД – Мебели Банко през 1998 г. През 2004 г. стартирахме он-лайн магазин mebelibanko.com. Вече 20 години развиваме успешно производствена и търговска дейност в страната и извън нея.

Показване на още
Симеон Емануилов

Netpeak Bulgaria

Senior SEO Specialist

Senior SEO специалист и програмист с дългогодишен опит. Той има над седем години опит в сферата на уеб програмирането, разработвайки различни решения за онлайн магазини и уеб сайтове. Обича предизвикателствата, които го учат на нови неща и усъвършенстват знанията и уменията му. Професионалните му интереси са в сферата на техническото SEO, автоматизация на процесите и обработка на големи количества информация с Python и R. Допълнително се занимава с разработка на полезни SEO инструменти, които улесняват процеса на анализ. Лектор е на специализирани събития в България като някои от тях са: SoftUni SEO и Analytics програмите, Indit BlackHat Conference и др. В последните две години работи като SEO специалист в Netpeak, една от най-големите онлайн маркетинг агенции в Източна Европа. Основни направления на работата на агенцията: оптимизация на сайтове и онлайн реклама. Там работи по едни от най-големите български сайтове, онлайн магазини и новинарски портали.

Показване на още
Благовест Йорданов

Нет Инфо

Продуктов Мениджър

Благовест Йорданов е част от екипа на Нетинфо от 2014 година. Той отговаря за PPC мрежата на Нетинфо adwise.bg, внедряването на изискванията по реда на GDPR, платформата за сравнение на цени Sravni.bg, стратегията за събиране и обработка на данни на Нетинфо. В рамките на компанията участва във внедряване на Google Tag Manager (40+ контейнера за над 25 сайта и над 10 мобилни приложения); Google Analytics 360; Google BigQuery; Google Data Studio; Google Optimize; DFP Premium; Krux DMP и други. Притежава сертификати за: Google Ads Display Certification; Google Analytics Individual Qualification; Search Ads 360. Благовест Йорданов е завършил УНСС с профил “Маркетинг и мениджмънт” и най-различни курсове за повишаване на квалификацията.

Показване на още
Кристиан Димитров

PCStore.bg

Маркетинг експерт

Крис навлиза в дигиталния бранш една година след Google. През 1999 г. създава порталa и форум за IT новости SetCombG.com. Не спира да го поддържа и развива вече близо 20 години. През годините основава редица специализирани страници като AlekDimitrov.com, Klasirane.com, 360snimki.com. Тясно с PPC и SEO стратегии се занимава от 5 години, най-вече благодарение на Жоро Станчев и Оги Младенов. Сертифициран Google Analytics и Google AdWords специалист, trusted by Google Street View фотограф. Работил е както в агенция, така и като In-House експерт. В свободното си време обича да работи, а в работно време предпочита бирата.

Показване на още
Димитър Димитров

Лектор и модератор в eCommerce панела

Inbound

CEO&Founder

Димитър Димитров се занимава със SEO и SEM от над 9 години като през последните години се ориентира основно към цялостни стратегии и performance реклами за eCommerce. През 2013-та година създава Inbound.BG и над 5 години с екипа си създават и управляват онлайн маркетинговите кампании на доста познати и наложени марки в България, както и клиенти в САЩ, Великобритания и Канада.

Показване на още
Justyna Pruszyńska

Bluerank

SEO Executive

Justyna Pruszyńska is SEO Specialist and Content Marketing Creative Support at Polish marketing agency called Bluerank that carries out marketing projects for more than 200 clients from six continents. Bluerank won trust of Amnesty International, Deutsche Bank, Leroy Merlin, Euroloan, Mitsubishi Motors, Rainbow Tours and Tchibo, among others. Justyna is responsible for several SEO projects, including nationwide leading e-commerce from pharmaceutical industry and one of the largest ferry operators in the world. She helps with creating content marketing campaigns for diversified clients, writes articles and conducts training sessions for clients and her colleagues. She is passionate about influencer marketing, content marketing, SEO and making videos on Youtube.

Показване на още
Георги Малчев

Модератор в PPC панела

Xplora.bg

Управляващ съдружник

Преди 3 години заедно с двама съдружници Георги Малчев основава xplora.bg – агенция за интегриран дигитален маркетинг със слоган Human digital. Клиенти на агенцията за целия си дигитален маркетинг са над 50 мултинационални и местни компании, от бързооборотни стоки, през индустриални продукти, до финансови услуги. Сред клиентите на агенцията са Schneider Electric в България и Израел, както и Сладкарници Неделя за България и Румъния, Престиж 96, както и Rice Up и Iuvo за България и чужбина, и компании като Groupama, Medix, Acer, Toyota, Easycredit, Danone, Viessmann, Philips, Queen’s и Софийската опера за България. Георги притежава огромен бизнес и маркетинг опит, както стратегически, така и тактически – като управленски консултант, оперативен директор, директор бизнес развитие в компании и големи холдинги. Преди да създаде агенцията оглавяваше дигиталния маркетинг на Мтел. Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет. Завършил е executive MBA към Американския университет. Георги често е член на журита за награди за дигитален маркетинг, както и модератор и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Георги е избран за член на Управителния съвет на IAB Bulgaria за 2016, и преизбран през 2017 и 2018.

Показване на още
Мартин Попов

Модератор в панелна дискусия PPC

Interactive Share

Управляващ съдружник

Мартин Попов е управител на дигитална агенция Interactive Share. Той има 15 години опит в дигиталния маркетинг и реклама и е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България. Повече от 9 години неговата компания е една от водещите дигитални агенции у нас. Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори. През годините Мартин е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, жури на редица конкурси и чест гост в телевизионни бизнес предавания. Мартин е член на борда на IAB България, където дейно помага за развитието на дигиталния бранш у нас.

Показване на още
Иван Апостолов

Модератор в SEO панела

VRmemories

CEO

Имам повече от 10 години професионален опит в застраховането. Занимавам се с дигитален маркетинг от 5 години. Завършил съм програмата по дигитален маркетинг на SoftUni. Имам сайт за продажба на определен пробиотик. Консултант съм по проектa Google Digital Garage. Много съм запален по ветроходството. Опитвам се да използвам всяка възможност, за да плавам за забавление или да участвам в състезание. Голям фен съм на VR, AR и Mixed Reality. Преди няколко седмици започнах работа по нов проект, наречен VRmemories. Целта е да създаваме спомени, в които можеш да се потопиш отново.

Показване на още
Фото
Видео
Организатори
Спонсори
Медия-партньори

Имате още въпроси?

Изпратете съобщение ;)

Желаете да станете спонсор?

Попитайте за детайли относно нашата оферта за спонсорство!

Пишете Ни
Желаете да станете спонсор?
Задайте ни въпрос
Писмо, успешно изпратено!
Изчакайте отговор на имейла, който сте посочили.