Зареждане
 • Fernando Angulo

  SEMrush
  Russia

  Fernando Angulo is the head of international partnerships at SEMrush, an online service that provides competitive intelligence including keyword research, paid research and backlink analysis. Fernando is actively involved in the search marketing world, and he is a regular speaker at SEO and digital marketing events worldwide.

  He specializes in B2B search marketing and lead generation programs. As an integral member of the SEMrush team, Fernando uses his knowledge and experience to define development strategies according to new trends and current market requirements.

 • Tim Soulo

  Ahrefs.com
  Singapore

  Tim has been involved in internet marketing and SEO for over 8 years now. During that time he had a chance to work with many established companies, as well as launch quite a few niche projects of his own. Right now he is in charge of marketing and product strategy at Ahrefs.com - one of the leading providers of data for SEOs and marketing professionals alike.
 • Denis Zlobin

  Yandex
  Russia

  Denis is working on projects in Yandex International Sales, a team that ensures global advertisers get most of their paid search and display campaigns in Russia and CIS.

  He has a helicopter view of the Yandex advertising tech stack: from Yandex.Direct (PPC), to Yandex.Display (DSP hooked up to Yandex RTB) and Yandex.Metrica (website analytics).

  Prior to Yandex, Denis obtained a Masters degree in Marketing @ UCD Dublin. He loves digital, music, and having a good laugh.

 • Петя е рекламист и блогър. В момента работи като Internet Sales Executive в OLX.bg. Компанията е част от Наспърс - един от световните лидери в бизнеса с онлайн обяви. Петя развива нови рекламни формати и таргетирани аудитории, които рекламодателите могат да използват за ефективна реклама в третия по посещения сайт в България. Нейна страст е Shedd - мобилно приложение за мода, което съществува на българския пазар от януари 2016 година.

  Преди да постъпи в Наспърс, Петя работи в различни компании, сред които Thinkdigital, All Channels и Fleishman Hillard, Вашингтон, където придобива ценни умения и опит в дигиталната реклама и комуникации.

  В свободното си време води petpandablog.com, собствен лайфстайл блог, където споделя снимки, мнения и преживявания.

  Вълнува се от фотография, кулинария и социални медии.

 • Жюстин Томс

  Ей Би Си Дизайн
  Комюникейшън

  Жюстин е сред пионерите на онлайн пространството в България. Създател и идеен ръководител на конкурса БГ Сайт от 1999 г. в рамките на 15 години. Съосновател и двигател на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън. Преподава 10 години в НБУ онлайн комуникации. Има над 10 книги по темата за онлайн маркетинг и присъствие. Граждански активист за промяна. Майка, градски земеделец и страстен читател.
 • Специалист по бизнес развитие на дигитални продукти, потребителско преживяване и дигитален маркетинг, портфолио мениджър на Нетинфо.

  Отговаря за екосистемата от продукти на най-голямата българска дигитална компания и работи с продуктовите миниджъри на някои от най-големите български сайтове – Abv.bg, Vbox7, Sinoptik.bg, Vesti.bg, Nova.bg и др.

  Занимава се с дигитални комуникации от 20 години и има голяма роля в развитието на българския пазар за дигитална реклама.

 • Благовест Йорданов е част от екипа на Нетинфо от 2014 година. Той отговаря за платформата за сравнение на цени Sravni.bg, PPC мрежата на Нетинфо adwise.bg и за цялостната инфраструктура за събиране на данни в над 20 сайта от портфолиото на Нетинфо и партньорските сайтове.

  Благовест успешно развива платформата за сравнение на цени Sravni.bg като ръководи проекта за цялостна промяна на портала. Под негово ръководство към Adwise.bg са добавени и допълнителни функционалности за ремаркетинг, сегментиране и други. Участва и във внедряването на високо-технологични решения като Google Tag Manager, Google Analytics 360, Google Big Query, Google Data Studio, Krux DMP.

  Благовест Йорданов е завършил УНСС с профил “Маркетинг и мениджмънт” и е сертифициран Google Analytics и Adwords специалист.

 • По време на работата си в една от най-големите рекламни агенции у нас, Interactive Share, е работил за големи международни клиенти като Goodyear, Durex, Smirnoff, Scholl, Rexona, VW и други.

  Консултира и EnforceDigital за редица проекти, сред които и маркетинга на - най-популярният фитнес модел в социалните мрежи.

  В момента се фокусира върху дигиталния маркетинг на pCloud, швейцарска компания с българско know-how за облачно съхранение и работа с файлове, която се разрасна от 2 000 000 до над 6 000 000 потребители за по-малко от година и половина.

 • След като се завръща от Виена през 2013, където консултира петролната компания OMV, Мирослав Запорожанов започва да консултира български и международни компании в сферата на интернет бизнеса.

  Основател е на дигиталната агенция за маркетинг Zapomedia, която е работила с лица като Лазар Ангелов, Наталия Кобилкина, Юли Тонкин и компании като Aesthe Clinic, Teodor, Botanica, Здравей и др. За последните 4 години е помогнал на над 300 малки и средни компании, както и на редица стартиращи предприемачи да построят печеливш бизнес модел и да изградят ефективна маркетинг стратегия. През същото време Мирослав е водил и обучения пред хиляди собственици на бизнеси в Лондон, Казахстан и България за това как да използват интернет за да увеличат ефективността и печалбите на своя бизнес.

  Днес Мирослав е един от най-популярните стратегически бизнес и маркетинг консултанти в България.

 • Мартин Попов

  Interactive Share

  Мартин Попов е управител на дигитална агенция Interactive Share. Той има над 10 години опит в дигиталния маркетинг и реклама и е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България. Повече от 8 години неговата компания е една от водещите дигитални агенции у нас. Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори.

  Агенцията организира ежегодна академия за дигитален маркетинг съвместно с Нов Български Университет, чрез която допринасят за развитието на младите българи. За последните 5 години агенцията е обучила над 100 стажанта, които успешно след това са си намерили работа в областта.

  През годините Мартин е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, жури на редица конкурси и чест гост в телевизионни бизнес предавания. Мартин е член на борда на IAB България, където дейно помага за развитието на дигиталният бранш у нас.

 • Марцел Вашш

  ETARGET
  Slovakia

  Марцел Вашш е изпълнителен директор на платформата за онлайн реклама (Programmatic, Mobile, Video) ETARGET от над 7 години. С дълъг опит в областта на онлайн маркетинга и продажбите. Член на борда на TradeTracker (affiliate платформа) и Piano Media (Paywall платформа).

 • Васил Тошков е основател на Cloxy и от 2005-та година се занимава професионално с оптимизация за търсачки. Освен със SEO, се занимава и с програмиране. Почитател на уеб езиците, свободния софтуер и отворените стандарти. От началото на 2014-та води корпоративен видео SEO блог с полезни уроци и новини по темата.

  Завършва бакалавърска степен по Информатика и магистратура по Софтуерни Технологии към Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Притежава сертификат "Advanced SEO and social media" от eAcademy и Rand Fishkin (SEOmoz). Васил Тошков притежава и сертификат от Google AdWords за "Fundamentals" и "Search Advertising" професионалист от 2012г.

 • Христо Атанасов е основател и управител на агенция WeKnowHow. Основния му фокус в последните 4 години е електронната търговия. Сред клиентите му са Еконт Експрес, верига магазини Tempo, Хиполенд, Dell България, Оптикласа, Paradise Center и други.
 • Калин Василев

  ORM Holding Group

  Калин Василев е Председател на Българската Асоциация за Дигитален Маркетинг, чиято основна цел е да налага добри практики и стандарти в дигиталния маркетинг. БАДМ подкрепя и подпомага бизнеса при внедряване на процеси, свързани с дигитален маркетинг и дава насоки на всеки желаещ как най-оптимално да планира своето представяне в онлайн среда.

  От друга страна, Калин е основател на ORM.BG – първата дигитална агенция за управление на онлайн репутация в страната. Заедно с неговия екип създава и провежда дигитални кампании за клиенти като София Мел, Хенкел България, Нестле България, Булгартабак, LAFKA, ресторанти HAPPY и други.

 • Eugene Kharybin

  Competera
  Ukraine

  Created from scratch and managed international sales departments for enterprises.

  Worked as a management consultant at the retailer's distribution business unit.

 • Казвам се Александър и съм създател на дигитална агенция Advertise. Занимавам се с интернет маркетинг и електронна търговия от 2002 година до днес. Започнах висшето си образование в Brunel University, в западен Лондон, с бакалавър eCommerce, след което завърших и магистратура Wireless Enterprise Business Systems или по-просто казано mCommerce. През 2006 започнах да работя в дигитална агенция във Великобритания, наречена Click Consult и забелязах, че на пазара имаше нужда от агенции, които да се фокусират върху SME сегмента и бързо стартирах своя собствена агенция.През 2007 регистрирах българския офис на Advertise. 10 години по-късно, Advertise е една от водещите агенции за дигитален маркетинг на българския пазар, предлагаща комплексно обслужване. 2016 беше изключително успешна и бяхме отличени от Google с голямата награда от състезанието Ready 2 Rock за отлична ефективност. Също така Advertise беше класирана в годишната класация на Капитал топ 20 на дигиталните агенции в България.

  Относно мен, през годините съм имал удоволствието да работя със стотици компании на българският пазар, вариращи от малък и среден местен бизнес до интернационални корпорации като DHL, Cannon, BMW, Opel, Domino's и много други, на които съм помогнал да създадат успешна дигитална стратегия за техния бизнес. В момента се занимавам предимно с изграждане на цялостни дигитални стратегии за клиентите на агенцията, както и Conversion Rate Optimization. През 2015 станах Google Certified Trainer.

 • Иван Александров има над 8 години опит в маркетинга и управлението на компании. През 2015 година създава онлайн супермаркет ebag.bg в партньорство с ТВ Фантастико. Това е първият онлайн супермаркет в България, който предлага разнообразие от над 15,000 продукта на същите цени като във физическия магазин. За по-малко от година проектът става най-голямата платформа за пазаруване на хранителни стоки у нас. В края на 2016 година към проекта се присъединява и Нова Броудкастинг Груп.

  Иван е основател и на What if - дигитална агенция от ново поколение, движена от страст към иновации и високи технологии. Това, с което се отличава, са изключителните дизайни и вниманието към детайла във всеки проект. Клиенти на агенцията са Винпром Пещера, Верея, Фикосота, Белла и други големи компании, опериращи в България и чужбина.

 • Завършил Математика & Бизнес Администрация в Американски университет в България (АУБ). Професионални интереси: Data Analytics/Science. Лични интереси: Актьорско майсторство, тенис на маса, фентъзи романи.

 • Никола Минков се занимава с SEO оптимизация от 2012 година, като между 2010 и 2011 година е професионален футболист и клиент на SEO агенция със свой собствен онлайн магазин. През 2012 година стартира първите си SEO проекти за българския пазар. През 2014 година и 2015 година придобива сертификати: Google AdWords (6 броя за ), Google Analytics (2015 и 2016 година), Google дигитален гараж (2016 година), Bing (2015 и 2016 година), Inbound (3 броя за 2015 и 2016 година) и DoubleClick (2015 и 2016 година), seoCertification.org (2016 година).

  От 2014 година има над 100 SEO проекта в България, САЩ, Австралия, Великобритания, Германия, Швейцария, Франция, Канада и други. Основател и собственик на SEO Агенция Serpact - serpact.bg. Създава и обучава екип от копиратъри, програмисти и Off Page експерти в Свиленград. През 2016 година фирмата стъпи и на Американския пазар, като отваря офис в Сан Карлос, Калифорния (Силициевата Долина). Предстои отваряне на офис в Лондон през 2017 година. Основна услуга на Serpact през 2016 година е OnPage SEO одити и интеграцията им. За 2016 година има над 100 извършени OnPage SEO одити и над 70 интегрирани за около 50 клиента от цял свят.

  Никола Минков е участвал като лектор на Digatl4Plovdiv 2016, също така преподава онлайн в различни курсове към обучителни центрове. Редовен участник на всички конференции в България свързани с онлайн маркетинга.

 • Огнян Младенов е основател и съсобственик на SEOM.bg, интернет маркетинг компания специализирана в предлагането на качествени SEO услуги, курсове, фирмени обучения и консултации. Негови клиенти са голяма част от успешните сайтове на големи брандове.

  Провежда курсове за оптимизация за търсачки към SEO Academy.

  Един от организаторите на SEO конференция в България и чест лектор на много от големите събития на IT бранша в България.

 • Николай Бонев

  Google
  Ireland

  AdWords специалист работещ с клиентите на Българския пазар от 2012 година насам. Основната роля на Николай е да обучава и консултира клиентите на AdWords в България за оптимизацията на техните кампании, да съдейства с планирането на дигитални стратегии посредством продуктите на Google, както и да работи с водещите агенции в страната по програмата Google Partners.

  Преди Google e работил в продуктова рекламна агенция в Дъблин участвайки в планирането на продуктовите кампании на всички брандове на концерна Diageo. Има Магистратура по Маркетинг и Реклама от Dublin City University (Ирландия) и University of Illinois (САЩ). Владее английски и немски, обожествява Тежката Музика и е запален фен на футбола (има записани мачове в долните дивизии на Австрия и Ирландия като вратар).

 • Георги Малчев има над 16 години опит в стратегическия и оперативен маркетинг и бизнес развитието - като бизнес консултант, мениджър, главен оперативен директор, член на борда на директорите на компании в сферата на услугите и производството. През годините придобива уменията да интегрира стратегия и бизнес цели с приложими маркетинг концепции, след което да ги реализира и превръща в част от интегрирания маркетинг на компаниите.

  В края на 2015 година Георги създаде Xplora.bg - агенция за интегриран дигитален маркетинг със слоган human digital. За първите 12 месеца Xplora спечели 9 конкурса за агенция за цялостен дигитален маркетинг, а агенцията вече има 20 служители. Член е на Управителния съвет на IAB Bulgaria и на журита за дигитален маркетинг. Георги участва активно като модератор и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Преподавател по дигитален маркетинг, реклама и комуникации в Нов Български Университет.

 • Николай Галинов започва своята кариера в Netpeak през 2010 година на позиция Junior SEO Specialist.

  В продължение на седем години той успешно преминава всички вътрешни и външни изпити и достига до позицията Senior SEO Specialist. Николай е сертифициран Google AdWords и Analytics специалист и показва висока ефективност и добри резултати по всички клиентски проекти.

  В сферата на SEO оптимизацията работи от 2008 година. В портфолиото си има над 300 проекта на различни тематики от новинарски портали, през сайтове за услуги, до големи онлайн магазини. Специализира се във вътрешната оптимизация и търсене на оптимални решения за решаване на проблеми.

  Към момента Николай ръководи работата на всички SEO специалисти в Netpeak Bulgaria и им помага за тяхното професионално развитие.

  Лектор е на множество събития и конференции, като най-запомнящи сред тях са лекциите му в Software University и тези по време на българските SEO конференции през 2014, 2015 и 2016.

  През 2015 година Николай става преподавател в Образователния Център на Netpeak с цел да даде успешен старт на нови и бъдещи SEO специалисти.

 • Геннадий Воробьов започва да се занимава с онлайн маркетинг през 2008 г. и в продължение на 8 години се развива като специалист в маркетинга за търсачки и онлайн реклама.

  През 2010 г. стартира SEM агенция Optimization.bg, развива успешно екипа, който през 2014 г. се обединява с Netpeak, и става Co-Founder и CEO на Netpeak Bulgaria.

  От 2010 г., заедно с екипа си, Геннадий участва в оптимизирането за търсачки на над 400 проекта за българския пазар както за малкия бизнес, така и в сегмента на големия - онлайн магазини, контент портали, сайтове за услуги и корпоративни сайтове.

  Геннадий е сертифициран Google Analytics и Google AdWords специалист, както и редовен лектор на специализирани събития за онлайн реклама и уеб.

  От 2015 г. е част от организационния екип на курса по Digital Marketing & SEO в Софтуерния университет, участник в «Походът на вдъхновителите» на фондацията "Аз мога - тук и сега” и преподавател в Образователния Център на Netpeak за тези, които искат да станат онлайн маркетинг специалисти и част от Netpeak. Проповядва “SEO и PPC на настоящето” за клиентските проекти, тестване, анализ и прилагане на съвременни инструменти за увеличаване на продажбите, качествено обучение и развитие на младите кадри в България.

 • Игор Горбенко

  Serpstat
  Ukraine

  Игор е онлайн маркетинг консултант и ръководител на контент-маркетинг отдела в Serpstat. Неговият опит в дигиталния маркетинг идва от кариерата в електронната търговия, където отговорностите му включват работа по международни проекти и нетуоркинг. През 2015 година Игор започва работа в Serpstat, където бързо придоби нови знания в области като SEO, PPC реклама, онлайн маркетинг и т.н., учейки се от водещи експерти.
 • Станислав Димитров има 13-годишен професионален опит в сферата на SEO и PPC реклама за клиенти, вариращи от компании във Fortune500, през стартъпи и non-profit организации. Многократно сред топ 120-те SEO специалисти в света според Moz, най-авторитетният SEO сайт. Сертифициран специалист за Google Analytics, AdWords, Shopping, Video и Mobile ads. В продължение на 2 години е сертифициран Google Trainer към програмата Google Partners и обучава рекламните агенции в страната. Основател на Konversa, специализирана агенция за PPC, техническо SEO и CRO.

 • Борил Богоев

  BORILBOGOEV.COM

  Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 16 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане. В момента основната му дейност са обучения и консултации в областта на бизнес моделите в интернет и монетизацията на уебсайтове.

  Създател е на онлайн курсовете "Печелившият уебсайт", “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, "Тайната книга на маите", "Как да вдигнем самолета", "Изграждане на лична марка и репутация онлайн", "Анатомия на трафика" и "Афилиейт печалби".

  Борил е автор на книгите "MASTER of SLIDES", "Блог маса", "77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес", съавтор в “Блогопедия” и "101 Маркетинг приказки". Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

  Силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговия неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

 • Петър Николов

  MobilioDevelopment

  Разработчик с над 18 години опит. Преди 10 години основавa своя собствена компания.

  От 8 години в Mobilio се занимава само с мобилни разработки и десктоп приложения предимно за Apple платформи.

  Той е привърженик на Mobile First идеологията и вярва, че тепърва ще се удивляваме на нови постижения на мобилния фронт.

Поръчката Ви беше приета успешно. Изпращане... Възникна грешка. Повторно зареждане...