Зареждане
Александър Георгиев

Александър Георгиев

CEO
Advertise Bg

Лекция:
«Повече продажби и запитвания чрез LTV, Attribution Modeling и BI»

Казвам се Александър и съм създател на дигитална агенция Advertise. Занимавам се с интернет маркетинг и електронна търговия от 2002 година до днес. Започнах висшето си образование в Brunel University, в западен Лондон, с бакалавър eCommerce, след което завърших и магистратура Wireless Enterprise Business Systems или по-просто казано mCommerce. През 2006 започнах да работя в дигитална агенция във Великобритания, наречена Click Consult и забелязах, че на пазара имаше нужда от агенции, които да се фокусират върху SME сегмента и бързо стартирах своя собствена агенция.През 2007 регистрирах българския офис на Advertise. 10 години по-късно, Advertise е една от водещите агенции за дигитален маркетинг на българския пазар, предлагаща комплексно обслужване. 2016 беше изключително успешна и бяхме отличени от Google с голямата награда от състезанието Ready 2 Rock за отлична ефективност. Също така Advertise беше класирана в годишната класация на Капитал топ 20 на дигиталните агенции в България.

Относно мен, през годините съм имал удоволствието да работя със стотици компании на българският пазар, вариращи от малък и среден местен бизнес до интернационални корпорации като DHL, Cannon, BMW, Opel, Domino's и много други, на които съм помогнал да създадат успешна дигитална стратегия за техния бизнес. В момента се занимавам предимно с изграждане на цялостни дигитални стратегии за клиентите на агенцията, както и Conversion Rate Optimization. През 2015 станах Google Certified Trainer.

В кратките 30 минути, ще разгледаме някои от техниките, които водещи специалисти използват, за да постигнат по-голям брой продажби и запитвания през техните сайтове.

Ще Ви покажем част от инструментите и добри практики, които ползваме, за да постигаме желаните резултати за нашите клиенти.

Ще разгледаме темата LTV, как да я приложите в своите кампании.

Ще ви покажем няколко интересни модела за изчисляване на asssited revenue, така че да можете още по-точно да оцените влиянието на всеки канал от Вашият маркетингов микс.

Ще Ви запознаем с нов инструмент, чрез който да научите повече за запитванията, които получавате и да можете да измерите с най-висока прецизност кои лендинг страници, криейтиви, кампании, ключови думи, носят най-добри резултати и как да ползвате данните, за да насочите Вашия маркетингов бюджет точно там, където трябва.

В 30 минути ще Ви дадем само приложими неща, които ползваме ежедневно за наши клиенти като Domino’s, Peugeot, Renault, White Card, Cannon, Remax, Kare, Husqvarna и много други.

Поръчката Ви беше приета успешно. Изпращане... Възникна грешка. Повторно зареждане...