Зареждане
Борил Богоев

Борил Богоев

Owner
BORILBOGOEV.COM

Лекция:
«21 стратегии за подобряване на онлайн продажбите»

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 16 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане. В момента основната му дейност са обучения и консултации в областта на бизнес моделите в интернет и монетизацията на уебсайтове.

Създател е на онлайн курсовете "Печелившият уебсайт", “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, "Тайната книга на маите", "Как да вдигнем самолета", "Изграждане на лична марка и репутация онлайн", "Анатомия на трафика" и "Афилиейт печалби".

Борил е автор на книгите "MASTER of SLIDES", "Блог маса", "77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес", съавтор в “Блогопедия” и "101 Маркетинг приказки". Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

Силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговия неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

Знаете ли, че можете да увеличите забележимо продажбите си, без да инвестирате допълнителни пари в реклама?

Знаете ли, че има "неща", които, ако "пипнете", могат да подобрят показателите на онлайн магазина ви. Така можете да използвате по-ефективно инвестициите си в маркетинг и реклама. Казано на "по-човешки" език: "Можете да правите пари от нищото!"

Лекцията ми на OA Conference е озаглавена "21 стратегии за подобряване на онлайн продажбите" и в рамките на един час ще видим 21 начина, 21 идеи как можем да увеличим резултатите (конверсия, продажби, оборот) на нашия сайт.

Поставил съм си за цел да разгледам основите на Conversion Rate Optimization, както и 21 конкретни стратегии за подобряване на вероятността за продажба, които можете да приложите на трите важни етапа от пътешествието на клиента - промотирането, пътят до поръчка и процесът по поръчване.

Ако използвате поне няколко от тези стратегии, сигурен съм, че ще можете да наблюдавате осезаемо подобрение в конверсията на сайта си, а от там - в броя поръчки и реализираните обороти.

Освен това, когато дойдете на лекцията, ще забележите, че имам и четири секретни оръжия - бонус стратегии - които винаги, гарантирано увеличават продажбите.

Поръчката Ви беше приета успешно. Изпращане... Възникна грешка. Повторно зареждане...