Зареждане
Геннадий Воробьов

Геннадий Воробьов

CEO
Netpeak Bulgaria

Лекция:
«[SEO 2.0 + PPC 2.0]: musthave набор на инструменти за увеличаване на продажбите. Част 2»

Геннадий Воробьов започва да се занимава с онлайн маркетинг през 2008 г. и в продължение на 8 години се развива като специалист в маркетинга за търсачки и онлайн реклама.

През 2010 г. стартира SEM агенция Optimization.bg, развива успешно екипа, който през 2014 г. се обединява с Netpeak, и става Co-Founder и CEO на Netpeak Bulgaria.

От 2010 г., заедно с екипа си, Геннадий участва в оптимизирането за търсачки на над 400 проекта за българския пазар както за малкия бизнес, така и в сегмента на големия - онлайн магазини, контент портали, сайтове за услуги и корпоративни сайтове.

Геннадий е сертифициран Google Analytics и Google AdWords специалист, както и редовен лектор на специализирани събития за онлайн реклама и уеб.

От 2015 г. е част от организационния екип на курса по Digital Marketing & SEO в Софтуерния университет, участник в «Походът на вдъхновителите» на фондацията "Аз мога - тук и сега” и преподавател в Образователния Център на Netpeak за тези, които искат да станат онлайн маркетинг специалисти и част от Netpeak. Проповядва “SEO и PPC на настоящето” за клиентските проекти, тестване, анализ и прилагане на съвременни инструменти за увеличаване на продажбите, качествено обучение и развитие на младите кадри в България.

1. Как с помощта на вътрешното търсене да разширим асортимента на онлайн магазина ни?

2. Как бързо да ускорим сайта си и да стане 2 пъти по-бърз?

3. Какъв контент да пишем в сайта си още сега?

4. Как да увеличим обръщенията в онлайн чата или как да живеем в ерата на 100500 попъпа във всеки сайт?

5. Други примери от практиката.

Поръчката Ви беше приета успешно. Изпращане... Възникна грешка. Повторно зареждане...