Зареждане
Калин Василев

Калин Василев

CEO
ORM Holding Group

Лекция:
«Управление на онлайн репутация или SEO: Кое е по-важно за нашата компания?»

Калин Василев е Председател на Българската Асоциация за Дигитален Маркетинг, чиято основна цел е да налага добри практики и стандарти в дигиталния маркетинг. БАДМ подкрепя и подпомага бизнеса при внедряване на процеси, свързани с дигитален маркетинг и дава насоки на всеки желаещ как най-оптимално да планира своето представяне в онлайн среда.

От друга страна, Калин е основател на ORM.BG – първата дигитална агенция за управление на онлайн репутация в страната. Заедно с неговия екип създава и провежда дигитални кампании за клиенти като София Мел, Хенкел България, Нестле България, Булгартабак, LAFKA, ресторанти HAPPY и други.

Две услуги, които много често се групират заедно, но имат толкова различен характер и влияние.

Разбирането им е ключът към успеха на правилното позициониране на Вашият бранд или продукти в онлайн пространството.

SEO е част от ORM, но ORM не е само SEO. Може да отделяте огромни усилия, за да подобрите класирането си в търсачките, но няколко негативни коментара в trusted източници могат да преобърнат Вашият бизнес.

Чрез тази презентация ще дадем примерна стратегия, как да изградим най-ефективно репутацията на своя бизнес в Интернет, както и кои са основните елементи на позициониране на един бизнес в глобална мрежа.

Поръчката Ви беше приета успешно. Изпращане... Възникна грешка. Повторно зареждане...